Barcelona News
Mirë se Vini në forumin e klubit Fc Barcelona

Për ndonjë problem na kontaktoni në adresseat

blunt.jaoo@hotmail.com , adoniscooleri@hotmail.com
Barcelona News
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Barcelona News

BLAUGRANA

ForumPortaliGalleryLatest imagesKërkoRegjistrohuidentifikimi
Partneret:WWW.ACMILAN-INFO.TK

Guardiola nuk shqetësohet nëse e humb titullin

Shko poshtë 
AutoriMesazh
messi10
Super Moderator
Super Moderator
messi10

postime : 264

Guardiola nuk shqetësohet nëse e humb titullin Empty
MesazhTitulli: Guardiola nuk shqetësohet nëse e humb titullin   Guardiola nuk shqetësohet nëse e humb titullin Icon_minitimeWed May 05, 2010 7:01 am

Guardiola nuk shqetësohet nëse e humb titullin F.0505102036351_m
Menaxheri i Barcelonës shprehet i kënaqur me fitoren e mbrëmshme prej 4-1 ndaj Tenerife në Nou Camp, por thotë se nuk do të shqetësohet nëse e humb titullin.
Rivali tjetër për titull, Real Madridi do të udhëtojë sot në fushë të Mallorca në takimin që është më i vështiri i mbetur për ekipin e Manuel Pellegrinit.
“Madridi e meriton titullin dhe ne po ashtu, që është arsyeja se pse në këto tetë ditë unë kam një qetësi në punën që e bëj. Nuk mund ta fajësoj ekipin, ose të kërkoj më shumë. Iu thash në pauzë, ‘Fitojeni nëse mundeni, dhe nëse jo, mos u shqetësoni’”.

“Nëse dëshirojmë ta fitojmë ligën, do të ketë diskutime, por kjo nuk më shqetëson. Kur ta përfundojmë do të jemi të lumtur nëse e fitojmë dhe të dëshpëruar nëse jo, por pas tetë ditësh do ta harrojmë dhe do të themi: ‘Ka qenë një spektakël’”, ka thënë Guardiola.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guardiola nuk shqetësohet nëse e humb titullin
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Guardiola: Edhe Reali e meriton titullin
» Laporta: E meritojmë titullin
» Alves: E dua titullin ndaj Sevillas
» Anti-Guardiola
» Guardiola: Ne luajmë ndryshe

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi